Kinderfeestjes,


Wij verzorgen ook kinderfeestjes. Dit kan bij ons maar het kan ook bij de jarige thuis, of een door u uitgekozen locatie. Er zijn verschillende creatieve mogelijkheden bij ons. Hieronder vind je verschillende onderdelen waar je uit kunt kiezen.

  • Foam Clay feestje: Er zijn verschillende figuren waar uit gekozen kan worden, en als je je eigen naam wilt maken dan kan ook. Eigen inbreng is altijd leuk, hierbij te denken aan piraten of eenhoorns e.d.

 

  • Crea Scrink feestje: Het Krimpie dinkie van vroeger. Je gaat een eigen uitgekozen plaatje natekenen op het doorzichtige crea papier. Dit laten we drogen en knippen we uit, een klein gaatje bovenin en dan in de oven. Dan uit de oven en maken we er een sleutelhanger van. Maar wat gebeurt er toch in die oven.....

 

  • 3D verf feestje: De ondergrond kan van hout, textiel, pvc, papier e.d. zijn. We bewerken de ondergrond met een basis kleur en daarna ga je met 3d verf versieren. Ook hier is de keuze reuze, van het maken van een spiegel, je eigen naam, een (gym) tas, een t-shirt, kaarsjes met houder.

 

  • Stippel feestje: Stippelen is helemaal hot op dit moment, en het is ook zeer relaxed werken. Echt? Ja echt!!! Ook jij kan een mooie creatie maken, zonder dat je daar heel erg geoefend voor moet zijn.

 

  • Knutsel feestje: Heb je zelf een idee, maar niet de middelen. Kom gerust eens langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden.